Categorieën

  • Zalm Naturel
  • Zalm Citroen-Peper

WARMGEROOKTE ZALM ALS AMUSE (4 PERSONEN)

Bereiding

Snij de ambachtelijke zalm in een mooie vierkant, haal de huid eraf en verwarm het geheel in de oven in 3 minuten. U kunt het afgarneren met gedroogde uien of wat verse dille.

SALADE MET WARMGEROOKTE ZALM (4 PERSONEN)

300gr gemixte sla
4 kleine tomaten
1 rode ui
150gram jonge kaas
mosterd dille saus
300gr warmgerookte zalm

De slamix in vier porties verdelen, de tomaten in stukjes snijden samen met de ui. Verdelen in vier porties. De ambachtelijke zalm verdelen, kaas erover. En als laatst de mosterd dille saus erover.

BAGUETTES WARMGEROOKTE ZALM (2 PERSONEN)

Benodigdheden:

2 baguettes
roomkaas
sla
tomaat
warmgerookte zalm

Bereiding

De baguettes met roomkaas 6 minuten in een voor verwarmde oven op 180graden, daarna de sla tomaat en de ambachtelijke zalm toevoegen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.