Zalm citroen-peper witte en rode wijn
Zalm citroen-peper witte en rode wijn
0 Review | Review toevoegen
Warmgerookte zalm met citroen-peper kruiden, luxe verpakt in een mooie houten kist, met twee speciaal voor u geselecteerde Portillo wijnen: Sauvignon Blanc en Malbec.

Standaard levertijd

Op werkdagen 1 dag

€ 82,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Warmgerookte zalm is even wat anders dan de koudgerookte zalm die u kent uit broodjeszaken en supermarkten. Zachter, smaakvoller, lekkerder..
Het is een unieke belevenis vol van smaak en traditie. Bereid volgens het ambacht en het vakmanschap waar Spakenburg van oudsher om bekend is. Door de zalm op 80 graden op de huid te roken, behoudt de vis zijn structuur en smaak.

WARMGEROOKTE ZALM CITROEN-PEPER
De warmgerookte zalm citroen-peper krijgt een extra verfijnde en pittige smaak doordat een speciale mix van citroen en peperkruiden is meegerookt. Het gewicht is rond de 1000 gram.

VERPAKKING
De zalm is vacuŸm verpakt op een goudschaal met daaromheen een vacuŸm zak. De zalm en de flessen wijn zijn luxe verpakt in een mooie houten kist. Hiermee kunt u voor de dag komen bij uw medewerker of relatie. Dit pakket streelt de tong Žn het oog.

TWEE PRACHTIGE WIJNEN
Het pakket krijgt nog meer klasse en stijl door twee speciaal voor dit pakket geselecteerde Portillo wijnen van Bodegas Salentein. De zalm wordt vergezeld door een Sauvignon Blanc en rode Malbec. De wijnen zijn gerijpt op nieuwe Franse eiken vaten en behoren tot het beste wat Argentini‘ voortbrengt. Een feest voor uw smaak- en reukpapillen. U kunt ook kiezen voor twee witte of twee rode flessen wijn. Welke combinatie u ook kiest, de wijnen passen bij de warmgerookte zalm als botters bij de Spakenburgse haven.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.