Zalm citroen-peper witte wijn
Zalm citroen-peper witte wijn
0 Review | Review toevoegen
Warmgerookte zalm citroen-peper kruiden, luxe verpakt in een mooie houten kist, met een fles speciaal voor u geselecteerde Portillo Sauvignon Blanc

Standaard levertijd

Op werkdagen 1 dag

€ 70,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Warmgerookte zalm is even wat anders dan de koudgerookte zalm die u kent uit broodjeszaken en supermarkten. Zachter, smaakvoller, lekkerder…

Het is een unieke belevenis vol van smaak en traditie. Bereid volgens het ambacht en het vakmanschap waar Spakenburg van oudsher om bekend is. Door de zalm op 80 graden ‘op de huid’ te roken, behoudt de vis zijn structuur en smaak.

WARMGEROOKTE ZALM CITROEN-PEPER
De warmgerookte zalm citroen-peper krijgt een extra verfijnde en pittige smaak doordat een speciale mix van citroen en peperkruiden is meegerookt.

VERPAKKING
De zalm is vacuüm verpakt op een goudschaal met daaromheen een vacuüm zak. De zalm en de fles wijn zijn luxe verpakt in een mooie houten kist. Hiermee kunt u voor de dag komen bij uw medewerker of relatie. Dit pakket streelt de tong én het oog.

WITTE WIJN IN SPECIALE WIJNKIST
Het luxe zalmpakket krijgt extra glans door een speciaal voor dit pakket geselecteerde Portillo Sauvignon Blanc van Bodegas De Salentein. Een heldere wijn met een groene tint en de geur van roze grapefruit, exotisch fruit en groene appels. De wijn zit in een mooie houten zalm & wijnkist en past bij de zalm als een botter bij de Spakenburgse haven.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.