Zalm naturel rode wijn
Zalm naturel rode wijn
0 Reviews | Review toevoegen

Warmgerookte zalm citroen-peper kruiden, luxe verpakt in een mooie houten kist, met een fles speciaal voor u geselecteerde Portillo Malbec

Standaard levertijd

Op werkdagen 1 dag

€ 52,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Warmgerookte zalm is even wat anders dan de koudgerookte zalm die u kent uit broodjeszaken en supermarkten. Zachter, smaakvoller, lekkerder...

Het is een unieke belevenis vol van smaak en traditie. Bereid volgens het ambacht en het vakmanschap waar Spakenburg van oudsher om bekend is. Door de zalm op 80 graden "op de huid" te roken, behoudt de vis zijn structuur en smaak.

WARMGEROOKTE ZALM NATUREL
Aan de warmgerookte zalm is een beetje zout en een snufje peper toegevoegd.

VERPAKKING
De zalm is vacuŸm verpakt op een goudschaal met daaromheen een vacuŸm zak. De zalm en de fles wijn zijn luxe verpakt in een mooie houten kist. Hiermee kunt u voor de dag komen bij uw medewerker of relatie. Dit pakket streelt de tong Žn het oog.

RODE WIJN IN SPECIALE WIJNKIST
Het luxe zalmpakket krijgt extra glans door een speciaal voor dit pakket geselecteerde Portillo Malbec van Bodegas De Salentein De wijn is gerijpt op nieuwe Franse eiken vaten en behoort tot het beste wat Argentini‘ voortbrengt. Een feest voor uw smaak- en reukpapillen.. De wijn zit in een mooie houten zalm & wijnkist en past bij de zalm als een botter bij de Spakenburgse haven.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.