Zalm naturel witte wijn
Zalm naturel witte wijn
0 Reviews | Review toevoegen

Warmgerookte zalm naturel, luxe verpakt in een mooie houten kist, met een fles speciaal voor u geselecteerde Portillo Sauvignon Blanc

Standaard levertijd

Op werkdagen 1 dag

€ 52,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Warmgerookte zalm is even wat anders dan de koudgerookte zalm die u kent uit broodjeszaken en supermarkten. Zachter, smaakvoller, lekkerder..

Het is een unieke belevenis vol van smaak en traditie. Bereid volgens het ambacht en het vakmanschap waar Spakenburg van oudsher om bekend is. Door de zalm op 80 graden Ôop de huidÕ te roken, behoudt de vis zijn structuur en smaak.

WARMGEROOKTE ZALM NATUREL
Aan de warmgerookte zalm is een beetje zout en een snufje peper toegevoegd.

VERPAKKING
De zalm is vacuŸm verpakt op een goudschaal met daaromheen een vacuŸm zak. De zalm en de fles wijn zijn luxe verpakt in een mooie houten kist. Hiermee kunt u voor de dag komen bij uw medewerker of relatie. Dit pakket streelt de tong Žen het oog.

WITTE WIJN IN SPECIALE WIJNKIST
Het luxe zalmpakket krijgt extra glans door een speciaal voor dit pakket geselecteerde Portillo Sauvignon Blanc van Bodegas De Salentein. Een heldere wijn met een groene tint en de geur van roze grapefruit, exotisch fruit en groene appels. De wijn zit in een mooie houten zalm & wijnkist en past bij de zalm als een botter bij de Spakenburgse haven.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.